Avís legal

Condicions generals

INFORMACIÓ DE LA COMPANYIA

JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA, amb domicili a RIBERA D MONTARDIT 13 · 25569 MONTARDIT DE BAIX (El Pallars Sobirà- LLEIDA), i amb CIF 43727703 propietari del restaurant el Celler dels Joglars.

OBJECTE

Les presents Condicions Generals d’accés (les “Condicions d’ Accés”) regulen l’accés i ús per part de qualsevol persona (l'”usuari”) de les pàgines que integren el domini web http://www.hotelalcova.com (la “pàgina web” Hotel Alcova) propietat de JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA així com els continguts i serveis que en ella s’inclouen.

L’accés a aquesta pàgina web o el seu ús per a l’usuari implica necessàriament, i sense reserves, el submetiment i acceptació de les Condicions d’accés. Per tant, es recomana que l’usuari les llegeixi de forma atenta i detinguda cada vegada que vulgui entrar a la pàgina web de El Cellers dels Joglars.

JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de cap avís previ, qualsevol modificació o actualització dels continguts i serveis de les Condicions d’Accés i, en general, d’aquells elements que integrin el disseny i configuració de la seva pàgina web.

ACCÉS A LA PÀGINA WEB

L’usuari accedeix a la pàgina web sota la seva exclusiva responsabilitat. Els continguts i serveis tenen com a finalitat exclusiva la difusió de informació sobre les activitats desenvolupades per Hotel Alcova.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I PROPIETAT INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts de la pàgina web corresponen en exclusiva a JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA excepte que s’especifiqui el contrari. Tot ús o explotació diferent de l’anterior precisarà una autorització prèvia i per escrit de JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA. En concret, es prohibeix a l’usuari reproduir, distribuir, comunicar públicament (inclòs el dret de posada a disposició), transformar, col·leccionar i, de qualsevol altra manera, explotar els continguts inclosos a la pàgina web sense l’autorització prèvia i per escrit de JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

L’accés a la pàgina web o el seu ús no implica una recollida de dades personals de l’usuari per part de JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA. No obstant, es comunica que, en el cas que JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA sol·liciti dades personals, s’informarà degudament a l’usuari conforme amb el que està establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Així mateix, s’informa que al accedir a la pàgina web o utilitzar-la, JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA està en disposició de poder obtenir les següents dades personals de l’usuari: el seu tipus de navegador de Internet i sistema operatiu, l’adreça IP des de la que es connecta l’usuari i la data i hora de connexió. Com que algunes d’aquestes dades el poden arribar a identificar, se l’informa que seran tractats per JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA amb la finalitat única i exclusiva de perfeccionar la seva connexió a la pàgina web. Respecte al tractament de dades personals, es prega consultar la nostra política de privacitat.

ENLLAÇOS

Tot enllaç, hipertextual, profund, framing, o qualsevol altre tipus de connexió virtual a través de xarxes de telecomunicació des de qualsevol indret web o adreça URL (“Enllaços”) a la pàgina web, haurà de ser autoritzat per JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA, establint l’enllaç en tot cas a la seva pàgina inicial.

JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA desitja aclarir que els Enllaços a pàgines web de tercers que contingui la pàgina web tenen una finalitat orientativa, sent el seu objectiu posar a disposició de l’usuari altres fonts d’informació que podrien ser del seu interès.

JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA
revisa el contingut que s’ofereix als Enllaços amb regularitat. No obstant, és impossible conèixer exactament i en tot moment quin és el contingut concret de tot enllaç. Per això es prega que, en el cas que qualsevol usuari o tercer observi que tals Enllaços puguin ser contraris a les lleis, la moral o l’ordre públic, o que siguin susceptibles de incitar a la violència o a la discriminació per raons sexuals, ideològiques, religioses o racials, ho posi en el nostre coneixement a través de la direcció de correu info@hotelalcova.com

Al marge de la legislació, JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA declina qualsevol responsabilitat en relació amb els continguts dels Enllaços o amb els danys o errors que, per qualsevol virus present al accedir a aquests enllaços o al utilitzar-los, puguin patir els sistemes informàtics (hardware i software) de l’usuari.

LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ APLICABLE

Les presents Condicions d’Accés queden subjectes a l’ordenament jurídic espanyol.
Per a qualsevol consulta també poden contactar amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic: info@hotelalcova.com

Sobre Nosaltres

Acollidor allotjament de muntanya amb molt encant, situat en un paratge gran bellesa i amb molt bones comunicacions, ubicat a una antiga casa senyorial del segle XIX.

Un tracte humà i personalitzat a cadascún dels nostres clients i, un servei acurat i exclusiu ens diferència.

Membres

Contacta

Plaça Major s/n, 25569 - Montardit de Baix, Pallars Sobirà (LLEIDA)

973 621 127

info@hotelalcova.com

© 2021 Hotel l'Alcova | Disseny: Piqture