Entorn i activitats

ACTIVITATS LÚDICO-ESPORTIVES*

Al Pallars Sobirà podràs gaudir de les següents activitats:
Esquí alpí i nòrdic, trineu de gossos, motos de neu, excursions amb raquetes de neu, esquí de muntanya, senderisme, excursions a cavall, escalada, vies ferrata, alpinisme i parcs d’aventura.
Descens de barrancs, mountain bike, puenting i piragüisme d’aigües braves, rafting, hidrospeed, essent el Noguera Pallaresa un dels millors rius d’Europa per a la pràtica d’esports en aigües braves.
A més, tenim a escassos Km. dos embassaments idonis per a la pràctica de piragüisme en aigües tranquil·les i esquí aquàtic: Pantà de la Torrassa (a la Guingueta d’Àneu) i Pantà de Sant Antoni (Pobla de Segur).
A escasos kilòmetres del nostre Hotel també podeu gaudir de fantàstiques passejades, excursions o fer senderisme pel Parc Nacional d’Aigüestortes – Estany de Sant Maurici.


activitats


activitats


activitats


activitats

ACTIVITATS GASTRONÒMIQUES i CULTURALS*

Tanmateix, a la nostra comarca podeu gaudir d’activitats més reposades com la visita a una formatgeria tradicional del Pallars amb tast del formatges de les nostres terres, a un celler de vins on també podreu degustar els nostres vins o recórrer els tallers d’artesans que hi ha a la comarca. No podeu marxar del Pallars Sobirà sense visitar alguna de les moltes esglèsies romàniques que hi ha a la zona.
Entre moltes excursions temàtiques us recomanem també realitzar les rutes per indrets emblemàtics de la Guerra Civil (escenaris de batalles amb búnquers, etc.) i pels “Camins de la llibertat”, rutes de fugida dels republicans cap a França.


cultura


cultura


cultura


cultura

Sobre Nosaltres

Acollidor allotjament de muntanya amb molt encant, situat en un paratge gran bellesa i amb molt bones comunicacions, ubicat a una antiga casa senyorial del segle XIX.

Un tracte humà i personalitzat a cadascún dels nostres clients i, un servei acurat i exclusiu ens diferència.

Membres

Contacta

Plaça Major s/n, 25569 - Montardit de Baix, Pallars Sobirà (LLEIDA)

973 621 127

info@hotelalcova.com

© 2021 Hotel l'Alcova | Disseny: Piqture