Política de privacitat

JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA garanteix la protecció i confidencialitat de les dades personals, adreça, pagament i qualsevol tipus de clients d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades de Caràcter Personal.
Totes les dades facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA.
El principal propòsit d’aquest fitxer és el continuar la relació contractual amb els nostres clients, sense haver de demanar una altra vegada totes les dades personals.
JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA garanteix la confidencialitat de les dades facilitades i s’assegura que, en qualsevol cas, es transferiran per a qualsevol altre ús per part de tercers.
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, els clients de JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA poden, en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals i comunicant-ho per escrit a:

JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA
RIBERA DE MONTARDIT 13 · 25569 MONTARDIT DE BAIX (El Pallars Sobirà- LLEIDA)

Sobre Nosaltres

Acollidor allotjament de muntanya amb molt encant, situat en un paratge gran bellesa i amb molt bones comunicacions, ubicat a una antiga casa senyorial del segle XIX.

Un tracte humà i personalitzat a cadascún dels nostres clients i, un servei acurat i exclusiu ens diferència.

Membres

Contacta

Plaça Major s/n, 25569 - Montardit de Baix, Pallars Sobirà (LLEIDA)

973 621 127

info@hotelalcova.com

© 2021 Hotel l'Alcova | Disseny: Piqture